Blog 6/6

Az esküvő megkoronázásaként jöhet a nászút! Igen ám, de hova? Vajon hol turbékolnak legszívesebben az ifjú házasok Európán belül? A szíve szinte mindenkit fehér homokos tengerpartra, koktélszürcsölős, trópusi vakáció felé húzza, ám az anyagi lehetőségeket figyelembe véve ez csak keveseknek adatik meg. Az európai nászútban az a nagyszerű, hogy az úti célt Budapestről egyszerűen elérhetjük autóval vagy repülővel. 


Amikor csoportkép készül az ifjú párról és a vendégekről, minden tekintet a menyasszony ruhakölteményére szegeződik, hacsak nincs a násznépben valaki, aki “belerondít” az összképbe az elhibázott öltözékével. 


Az esküvővel kapcsolatos teendők nagy részét csak akkor kezdhetjük el intézni, ha tudjuk, hogy mikor áll oltár elé az ifjú pár. Konkrét időpont nélkül nem lehet lefoglalni a kiszemelt helyszínt, nem lehet felkérni a fotóst, a videóst, a ceremóniamestert és a zenekart, ahogy a fodrásznál, sminkesnél sem tudtok időpontot kérni.


Míg régebben megbotránkoztatónak számított, ha a menyasszony kerekedő pocakkal mondta ki a boldogító igent, napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy várandósan fogadnak örök hűséget párjuknak. Mutatunk egy praktikus listát arról, hogy mennyiben más egy ilyen esküvő, s hogy mire érdemes figyelni.


Még a legprofibban megszervezett esküvőkön is adódhatnak olyan vészhelyzetek, amik sürgős megoldásért kiáltanak. Ha a menyasszony/esküvőszervező előre készül, és összeállít egy kis "elsősegély-csomagot", semmi sem zavarhatja meg a boldogságot. Íme 10 apróság, ami kis helyen is elfér, miközben nagy izgalmaktól óv meg!Így találd meg az igazit az esküvői helyszínek között! A legtöbb párnak sok fejfájást okoz az ideális esküvői helyszín kiválasztása, a döntést érdemes tényleg alaposan átgondolni, ugyanis az esküvői költségvetésben általában ez jelenti a legbusásabb tételt. Most összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, melyek megkönnyíthetek a választást, ezzel is hozzásegítve a párt, hogy a nagy napjuk pont olyan legyen, amilyennek megálmodták!


Ünnepeljük meg az új családtag érkezését! A tengerentúlon nagy múltra tekint vissza a babaváró bulik szervezése, amihez ma már hazánkban is egyre több kismama kap kedvet. Mivel tanácsos az ünnepséget a várandósság vége felé időzíteni, különösen nagy terhet vehet le a leendő anyuka válláról egy gyakorlott rendezvényszervező, aki mindent megtesz azért, hogy az összejövetel tökéletesre sikerüljön.


Hogyan tegyük emlékezetessé a karácsonyi céges bulit? Nem mondjuk, hogy a spontán ötlettől vezérelt partyk nem sikerülhetnek jól, mégis azt valljuk, hogy az igazán jó ünnepségek egyik titka az, hogy kellő időt hagyunk a szervezésre, így minden apró részletet tökéletesen ki lehet dolgozni.


Tök jó ötlet, tele szellemes megoldásokkal. Ma már itthon is egyre nagyobb teret hódít a Halloween ünneplése, ami nem csak a gyerekek kiváltsága: kicsiknek és nagyoknak is szervezhetünk Halloween partyt, a végeredmény biztos, hogy "rémisztően jó" lesz.