Blog 6/6

Még a legprofibban megszervezett esküvőkön is adódhatnak olyan vészhelyzetek, amik sürgős megoldásért kiáltanak. Ha a menyasszony/esküvőszervező előre készül, és összeállít egy kis "elsősegély-csomagot", semmi sem zavarhatja meg a boldogságot. Íme 10 apróság, ami kis helyen is elfér, miközben nagy izgalmaktól óv meg!Így találd meg az igazit az esküvői helyszínek között! A legtöbb párnak sok fejfájást okoz az ideális esküvői helyszín kiválasztása, a döntést érdemes tényleg alaposan átgondolni, ugyanis az esküvői költségvetésben általában ez jelenti a legbusásabb tételt. Most összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, melyek megkönnyíthetek a választást, ezzel is hozzásegítve a párt, hogy a nagy napjuk pont olyan legyen, amilyennek megálmodták!


Ünnepeljük meg az új családtag érkezését! A tengerentúlon nagy múltra tekint vissza a babaváró bulik szervezése, amihez ma már hazánkban is egyre több kismama kap kedvet. Mivel tanácsos az ünnepséget a várandósság vége felé időzíteni, különösen nagy terhet vehet le a leendő anyuka válláról egy gyakorlott rendezvényszervező, aki mindent megtesz azért, hogy az összejövetel tökéletesre sikerüljön.


Hogyan tegyük emlékezetessé a karácsonyi céges bulit? Nem mondjuk, hogy a spontán ötlettől vezérelt partyk nem sikerülhetnek jól, mégis azt valljuk, hogy az igazán jó ünnepségek egyik titka az, hogy kellő időt hagyunk a szervezésre, így minden apró részletet tökéletesen ki lehet dolgozni.


Tök jó ötlet, tele szellemes megoldásokkal. Ma már itthon is egyre nagyobb teret hódít a Halloween ünneplése, ami nem csak a gyerekek kiváltsága: kicsiknek és nagyoknak is szervezhetünk Halloween partyt, a végeredmény biztos, hogy "rémisztően jó" lesz.