Kik azok a Rendezvénymesterek?

Kik azok a Rendezvénymesterek?

Ha csak egy rövid mondattal írhatnánk le, hogy kik vagyunk, azt mondanánk, hogy Bánhegyi Zsófi esküvő- és rendezvényszervező és Bánhegyi Zsolt ceremóniamester, esküvőszervező páratlan párosa. A jó hír az, hogy itt nem kell megállnunk, így még többet mesélhetünk magunkról, az elhivatottságunkról és az elmúlt években gyűjtött tapasztalatainkról.

Évente ugyanis több mint 200  rendezvény színvonalas szervezéséről és nagyszerű hangulatáról gondoskodunk, legyen szó esküvőről, születésnapról, házassági évfordulóról, céges rendezvényről vagy épp csapatépítő tréningről, csak hogy néhányat említsünk a sok közül.

Mi azt valljuk, hogy egy fontos eseményen az ünnepeltnek nem kellene mással foglalkoznia, csakis a felhőtlen szórakozással, ez azonban nehezen valósulhat meg, ha ő bajlódik a szervezéssel és a menet közben felmerülő problémák megoldásával.  

A mi küldetésünk egyrészt az, hogy levegyük a válláról az ezzel járó terheket, másrészt az, hogy kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően olyan kedvező ajánlatokat sorakoztassunk fel előtte, amilyeneket magánemberként senki sem kaphat a szolgáltatóktól. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban azon dolgozunk, hogy mindenkinek olyan rendezvényt szervezzünk, amilyet megálmodott magának.

A különleges kívánságok és extrém ötletek sem fognak ki rajtunk, de természetesen a klasszikus ünnepségek szervezését is ugyanúgy szeretjük. Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, mégpedig az, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan Te szeretnéd. Nekünk nem számít, ha mások hajmeresztőnek gondolják a tervedet, hiszen a Te rendezvényeden csakis a Te elképzeléseid valósulnak meg!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nincs két egyforma rendezvény, mindenki másmilyen rendezvényt álmodik magának: van, aki visszafogottabb, meghittebb és családiasabb hangulatban ünnepelne, míg más grandiózus terveket szövögetve legszívesebben világgá kürtölné az örömét - és persze létezik az arany középút is, a se nem túlzottan szűk körű, se nem túlzottan népes vendégsereggel. Akármelyik verzió áll hozzád a legközelebb, tudd, hogy ha minket választasz, örömmel segítünk álmaid valóra váltásában!

Vállaljuk a rendezvényed teljes körű lebonyolítását vagy egyes részleteinek kivitelezését. Mindegy, hogy a szervezés melyik fázisában fordulsz hozzánk: egészen az elején, az ötletelés szakaszában, vagy akkor, amikor már belekezdtél a megvalósításba, azon dolgozunk, hogy felejthetetlen élményt szerezzünk Neked, és a Veled ünneplőknek.

Nagyon sok és nagyon sokféle rendezvény szervezése áll már a hátunk mögött, rengeteg munkával, tapasztalattal és pozitív visszajelzéssel gyarapodtunk az elmúlt években. Téged is szeretettel várunk, ha esküvő- vagy rendezvényszervezőt keresel. Ha bizalmat szavazol nekünk, nem lesz más dolgod, csak a legapróbb részletekbe menően beavatni minket az elképzeléseidbe, aztán csak ellazulni, és várni a nagy napot, ahol minden rólad szól majd. 

Ha kíváncsi vagy az álomrendezvényed megvalósításához kapcsolódó ajánlatunkra, keress minket bizalommal! Megmutatjuk a legszebb helyszíneket és dekorációkat, belehallgathatsz a legklasszabb zenekarok számaiba, megcsodálhatod fotósaink és videósaink referenciamunkáit, a sort pedig még hosszan folytathatnánk.

Velünk tartasz?  -  Kérj ajánlatot!