Akik az esküvőkkel is házasságot kötöttek

Kik azok a Rendezvénymesterek?

Ha csak néhány szóval írhatnánk le, hogy kik vagyunk, az állna itt, hogy Bánhegyi Zsófi esküvő- és rendezvényszervező, valamint Bánhegyi Zsolt ceremóniamester, esküvőszervező páratlan párosa. Itt azonban nem kell megállnunk, így még többet mesélhetünk magunkról, valamint a rendezvényszervezők életéről.

Rendezvényszervezés? helyen jársz!

Évente több mint 200 rendezvény színvonalas szervezéséről és nagyszerű hangulatáról gondoskodunk. Esküvő, születésnap, házassági évforduló, céges rendezvény, csapatépítő tréning. Nekünk egyre megy, nincs olyan esemény, amit jobban szeretnénk a másiknál. A megrendelőnk kérései alapján mindegyik típusú munkába százszázalékos lelkesedéssel vetjük bele magunkat.

Azt viszont szilárdan valljuk, hogy hasonló, fontos eseményeken az ünnepeltnek, házigazdának nem kell mással foglalkoznia, csakis a felhőtlen szórakozással. Ez azonban nehezen valósulhat meg, ha magára veszi a szervezés mázsás terhét, és a menet közben felmerülő problémák megoldásával foglalkozik. Missziónk egyrészt az, hogy levegyük a vállatokról az ezekkel járó terheket, valamint az, hogy olyan kedvező ajánlatokat sorakoztassunk fel, amilyeneket nem szakmabeliként senki sem kaphat a szolgáltatóktól. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban azon dolgozunk, hogy mindenkinek olyan rendezvényt szervezzünk, amilyet megálmodott magának.

A különleges kívánságok és vad ötletek sem fognak ki rajtunk, de természetesen a klasszikus ünnepségek szervezését is ugyanúgy szeretjük. Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: hogy minden úgy alakuljon, ahogyan ti szeretnétek.

A legjobb megoldás minden rendezvényre

Nekünk nem számít, ha mások túl extrémnek gondolják a terveiteket. Szerintünk egy ilyen esemény rólad, rólatok szól, mi azért dolgozunk, hogy minden kívánságotok teljesüljön. Ami biztos: nincs két egyforma rendezvény, mindenki mást álmodik magának. Van, aki a visszafogott, meghitt és családias hangulatot kedveli. Más a nagyobb társaságot, a hatalmas bulit, a hajnalig tartó táncot kedveli, így kürtölné világgá az örömét. Létezik a kettő között is megoldás – mi azért vagyunk, hogy megmutassuk a lehetőségeket.

Nekünk mindegy, hogy a rendezvényszervezés Budapest városában aktuális, vagy az ország más területén. Szolgáltatásaink bárhova kiterjednek, nem ismerünk akadályt ebben sem. Ahogy az sem számít, hogy a teljes rendezvény lebonyolítását kéred tőlünk, esetleg csak egyes részeinek a megvalósítását. Tarthatsz az ötletelés szakaszában, amikor először találkozol velünk, de akkor is felveheted velünk a kapcsolatot, amikor már a szervezés valamelyik állomásánál állsz.

Ha minket választasz, akkor bejárhatod velünk a legszebb helyszíneket, meghallgathatod a legjobb zenekarokat, megnézheted a legprofibb fotósok munkáját. Bármilyen szolgáltatóra legyen szükséged, mi elhozzuk neked a legjobbakat.

Velünk tartasz? Kezdjük el! Kérj ajánlatot!