A céges rendezvények szervezése izgalmas lehetőség a vállalatok számára arra, hogy megerősítsék a csapatmunkát, építsék a kapcsolatokat és megünnepeljék a közös eredményeket. Azonban, ahhoz hogy sikeres legyen a rendezvény, fontos elkerülni néhány gyakori hibát, amelyek könnyen előfordulhatnak. Ezekre mindenképp figyelj oda, ha a te feladatod a következő céges összejövetel megszervezése!


Sokan úgy gondolják, hogy saját maguk is meg tudják szervezni a családi- vagy céges eseményüket, azonban ennek általában nagyon sok buktatója van, amit elsőre nem könnyű felmérni. Egy jó rendezvény- és esküvőszervező nagyon sokat segíthet abban, hogy a rendezvény sikeres és emlékezetes legyen. Egy tapasztalt rendezvényszervező rendelkezik a megfelelő szakértelemmel és kapcsolatokkal, hogy minden részlet tökéletes legyen.


Egy meglepetés születésnapi buli szervezése nagyszerű módja annak, hogy meglepd a barátodat vagy családtagodat és emlékezetessé tedd az eseményt. Az alábbiakban találsz néhány tippet, hogyan szervezd meg a bulit és milyen programokkal lehet színesíteni a felnőtt születésnapi bulit.


A rendezvényszervező képzések töretlenül népszerűek napjainkban is. Könnyű karrier lehetőségnek tűnik, de sok munkával és kitartással jár, nem beszélve arról, hogy emberileg is rátermettnek kell lenni. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogyha újra kezdhetném, akkor is a rendezvényszervező szakmát választanám. Vagyis inkább hivatást… Elmesélem, hogy én miért vágtam bele és mire számíthatsz, ha te is erre az útra lépsz.


Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel, hogy nem csak a munkavállalókkal, de azok családjával is érdemes szorosabb jó viszonyt fenntartani. A családbarát munkahelyek nagyon népszerűek, egyre több alkalmazottnak fontos ez a szemléletmód is.  Mitől lesz felejthetetlen egy céges családi nap?  Hoztunk pár tippet egy gyerekbarát, vidám esemény megszervezéséhez! 


A céges rendezvények újra maximumon pörögnek és nem hiába! Egy emlékezetes esemény növeli a dolgozók lojalitását és egy jó csapatban a munka is hatékonyabban megy. A partnerek megismerése és a személyes kapcsolattartás elengedhetetlen az üzletben.  Egy továbbképzés, konferencia, workshop, vagy céges buli megszervezése azonban sok munkával jár, mégis megéri a befektetett időt és energiát. Segítünk, hogy könnyebben menjen, sorra vesszük a lépéseket!


2020 óta egyre több munkáltató gondolta át, hogy valóban szükség van-e az alkalmazottak munkájához egy közös irodára, valóban egy helyiségben kell-e tartózkodni a kollégáknak? Az online munkavégzés előnye, hogy rengeteg pénzt spórol a cégeknek, hiszen nem kell irodát bérelni és rezsit fizetni. A munkavállalók pedig szabadabb időbeosztás mellett hatékonyabb munkavégzésre képesek és a családjukkal is több időt tölthetnek - a legtöbb esetben. De hogyan lehet így fenntartani a munkahelyi kapcsolatokat? 


A járványnak a rendezvényekre is nagy hatása volt. Visszavonhatatlanul átalakult a munkakörnyezet, és a céges összejövetelek is megváltoztak. A vezetők és szervezők szívesebben hozzák össze a munkatársakat szabadtéren. Tavasztól őszig egyértelműen megélénkül az érdeklődés a szabadtéri rendezvényhelyszínek iránt. Hoztunk pár ötletet, hogy mitől lesz egy ilyen esemény igazán emlékezetes!