Profi esküvői fotós

5 ok, amiért esküvődre profi fotóst hívj

Azon párok számára, akik az esküvőn készült fotókat nemcsak azért készíttetik, hogy dokumentálják az eseményt, hanem örök emlékre vágynak, mindenképpen esküvőre szakosodott fotós felkérését javasoljuk. Mutatunk erre 5 jó okot.

Tovább
jégszobor

Jégszobor esküvőre, rendezvényre: ettől nem lesz fagyos a hangulat!

A szakavatott kezek által készített jégszobrok csodás díszítőelemei lehetnek esküvőknek, rendezvényeknek, céges összejöveteleknek. A szó szoros értelmében véve ugyan nem igaz, hogy maradandó élményt nyújt egy jégszobor, átvitt értelemben viszont elmondhatjuk: biztos, hogy hosszú ideig emlékezni fognak rá a meghívottak!

Tovább
rendezvény covid alatt

Rendezvényszervezés Covid idején

Sokan visszasírják a járványhelyzet előtti időszakot a rendezvényszervezés terén is: mindaz, amit akkor nehézségnek gondoltak, mára eltörpül az aktuális kihívások mellett. A szervezéssel járó feladatok mellett folyamatosan nyomon kell követni a legújabb rendelkezéseket: Milyen óvintézkedéseket kell betartanunk, ha összejövetelt szervezünk? Milyen feltételeknek kell teljesülnie a kiválasztott helyszínnél, hogy megfeleljen a normáknak? És egyáltalán: hány fő vehet részt egy eseményen?

Tovább
csokiszökőkút

Csokiszökőkút - Édes meglepetés a vendégeknek

Nehéz olyan embert találni, aki nem lelkesedik a csokoládéért, ezért a csokiszökőkúttal nagy valószínűséggel minden vendégnek örömet szerez az ifjú pár egy esküvőn, vagy bárki, aki a rendezvényére álmodja meg ezt a különleges kiegészítőt.

Tovább