esküvői dj

Dobd fel a lagzit esküvői DJ-vel

A lakodalom az esküvő leginkább várt mozzanata, amikor felszabadultan ünnepel az ifjú házaspár barátaik, rokonaik társaságában. A zene és a tánc összeforr az eseménnyel. Ki szolgáltassa a zenét? DJ?

Tovább
Indiai esküvői szokások

Esküvői szokások - India

Káprázatos ünnepségsorozat részese lehet az, aki meghívást kap egy indiai esküvőre. Mi is kíváncsiak voltunk a szertártásokra, hagyományokra, így utánajártunk az ország szokásainak.

Tovább
esküvői árak

Mibe kerül egy esküvő?

Helyszín, szolgáltatók, catering, kiegészítők, dekoráció, ruhák és még sorolhatnánk. Ezek minősége nagymértékben befolyásolja, hogy mennyibe kerül az esküvő. Észszerű kereteken belül a nagy nap költségvetése nem kell, hogy az egekbe szökjön. Mutatjuk, hogyan alakulnak a számok, ha okosan csináljátok!

Tovább
pünkösd

Pünkösdi hagyományok, népszokások

A májusi hónap bővelkedik az ünnepekben, itt volt az anyák napja, nemsokára közeleg a gyereknap, és persze a Pünkösd, mely hagyományosan vallásos esemény. Néhány szokást elevenítünk fel, melyeket Pünkösd napján tartunk. 

Tovább
Profi esküvői fotós

5 ok, amiért esküvődre profi fotóst hívj

Azon párok számára, akik az esküvőn készült fotókat nemcsak azért készíttetik, hogy dokumentálják az eseményt, hanem örök emlékre vágynak, mindenképpen esküvőre szakosodott fotós felkérését javasoljuk. Mutatunk erre 5 jó okot.

Tovább