7 olyan dolog, amitől a koszorúslányaid fontosnak érzik magukat

Bár az esküvő a Te nagy napod, mindenképpen érdemes a koszorúslányaidra is figyelmet fordítani. Néhány ötlettel segítünk neked, hogyan tudod felejthetetlenné tenni számukra is esküvődet.

Általában a koszorúslányok szoros kapcsolatban állnak a menyasszonnyal, hiszen a barátnői, közeli rokonai mindannyian. Miután az esküvő a Te napod, ezért úgy lesz minden, ahogyan Te szeretnéd, de érdemes figyelmet fordítanod a többiekre is, így lesz teljes és örök emlék mindenki számára a lakodalom napja.

Felkérés

Amikor az esküvő szervezésének kezdetén a koszorús lányokat megkéred, hogy legyenek melletted az esküvőd napján, készíts számukra kis ajándékcsomagokat. Olyan apró figyelmességeket rakj a dobozba, mint például egy közös fotó, rövid üzenet az együtt töltött szép napokról és arról miért tartottad fontosnak őket felkérni koszorúslányként.

Ismerkedés

Bizony nem különleges eset, ha a koszorúslányok nem ismerik egymást. Nem feltétlenül van közös pont az életében a barátaidnak és a rokonaidnak, így érhető, ha csak az esküvő előtt találkoznak. Még a nagy nap előtt érdemes összeülni és elbeszélgetni együtt, akár egy kávézóban vagy otthon nálatok.  Napjainkban nem újdonság egy közös Facebook csoport létrehozása, ahol képeket, videókat is megoszthattok a közös emlékekről. Emellett a szervezéssel kapcsolatos információk is biztosan mindenkihez eljutnak ezen a platformon.

Ötletek

Bár biztosan a fejedben már van egy tiszta elképzelés, hogyan szeretnéd az esküvődet megélni, azért érdemes meghallgatni a többiek véleményét is. Sokszor az ő kapcsolataik, elképzeléseik segítenek majd ahhoz, hogy az álomesküvődet megélhesd. Ne légy féltékeny a gondolataikra, ne dacolj velük csak azért, mert ez a Te napod lesz. 

Vásárlás

A koszorúslányok ruhájának kiválasztása biztosan kompromisszumokkal jár majd, hiszen mindegyikük testalkata más, így nem biztos, hogy jól áll majd az elképzelt fazon mindannyiuknak. A ruhák választásakor az egységes szín és stílus legyen előtérben, illeszkedjen az esküvő hangulatához, a választott dekorációkhoz, stb. Próbáljatok meg megegyezni sértődés nélkül.

Pihenés

Töltsetek el együtt egy pihentető wellness hétvégét, vagy töltsetek el közösen egy kozmetikai kezelést, masszázst. A pihenés hasznos lesz mindenki számára, hiszen a szervezéssel járó stresszt ki kell adnotok magatokból.

Segítség

Az esküvőd napján nem árt a segítség, az öltözködés és a szervezés során is. Így nem kell egyedül idegeskedned azon, hogy minden rendben menjen. A lányok többsége hálás lesz azért, hogy segíthet, hiszen így még fontosabbnak érzik feladataikat a nap folyamán.

Köszönet

Ne felejtsd el valamennyi koszorúslánynak megköszönni a támogatását. Egy apró figyelmességgel tudod meghálálni a közreműködésüket, ami lehet egy közös csoportkép bekeretezve, így mindig emlékezni fognak a nagy napra.

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is.