Jégszobor esküvőre, rendezvényre: ettől nem lesz fagyos a hangulat!

A szakavatott kezek által készített jégszobrok csodás díszítőelemei lehetnek esküvőknek, rendezvényeknek, céges összejöveteleknek. A szó szoros értelmében véve ugyan nem igaz, hogy maradandó élményt nyújt egy jégszobor, átvitt értelemben viszont elmondhatjuk: biztos, hogy hosszú ideig emlékezni fognak rá a meghívottak!

A jégszobor tökéletes választás akkor, ha egy esküvőt szeretnénk a megszokottól eltérő módon hangulatosabbá tenni, de a baráti és családi összejöveteleket is feldobhatja egy ilyen remekmű. Arról nem is beszélve, hogy cégek számára is tengernyi lehetőséget rejt magában: logókat, márkajelzéseket, egyedi tárgyakat is formázhat a jégszobor, ami sokat hozzátesz egy adott termék, szolgáltatás vagy brand népszerűsítéséhez.

Miért rendeljünk jégszobrot?

Ha azt szeretnénk, hogy egybekelésünk napja vagy céges rendezvényünk mély nyomot hagyjon a résztvevőkben, fontos, hogy valamilyen egyedi ötlettel rukkoljunk elő. A jégszobor tökéletes választás, ugyanis szemet gyönyörködtető, a kivitelezését pedig látványos showelemek is kísérhetik.

Egy jól megkreált jégszobrot mindenki megcsodál, sőt szívesen meg is örökít (és a közösségi oldalakon is posztol!), ami semmiképp sem mellékes szempont akkor, ha a cégünket szeretnénk reklámozni.

Nem véletlen, hogy hazai és külföldi hírességek előszeretettel dobják fel az esküvőjüket vagy fontos rendezvényeiket jégszoborral, ahogy a nagy márkák is szívesen élnek ezzel a lehetőséggel sajtóesemények, termékbevezetések vagy céges ünnepségek alkalmával.

Bár a víz és a jég színtelen, a belőlük készült műremek garantáltan színt visz a rendezvény vagy az esküvő helyszínére: amellett, hogy a formák tárháza végtelen, a jégszobrokat akár színezni is lehet, de különböző fényhatások is különlegesebbé tehetik a jégszobrot.

+1 tipp:

A jégszobor tökéletes választás akkor is, ha olyan egyedi ajándékot keresel, ami mély nyomot hagy az ünnepeltben és garantáltan örömet szerez neki - az átadás után kedvére gyönyörködhet benne, az otthona mégsem gyarapszik felesleges porfogókkal vagy olyan tárgyakkal, amiknek egyáltalán nem veszi hasznát és csak a helyet foglalják.

Mit ábrázolnak a jégszobrok?

  • Állatfigurákat és emberalakokat
  • Absztrakt formákat és kitalált lényeket
  • Logókat, márkajelzéseket, használati tárgyakat 
  • Ice bárt, ami garantáltan jégbe hűtött italokkal örvendezteti meg a vendégeket
  • Pezsgőhűtő jégvödröt
  • Poharakat, kínálótálakat
  • Termékbemutatókhoz használt állványokat
  • Jégházakat, jégszobákat
  • Jégből készült bútorokat

Minden jégszobor egyedi, aprólékos munkával készített darab, amit a jégtömbből alakítanak ki a jégszobrászok. Ahhoz, hogy a végeredmény valóban mutatós legyen, nem csak kreativitásra, szépérzékre és kézügyességre van szükség, hanem nagy szaktudásra is - csak az tud mesés jégszobrot készíteni, aki jól ismeri a jeget és nagy tapasztalattal rendelkezik. 

3 ok, hogy tőlünk rendelj jégszobrot

  1. Egy percig sem kell aggódnod: a jégszobrok az elképzelésednek megfelelően, a megbeszélt időpontra elkészülnek, kiváló minőségben.
  2. Szabadjára engedheted a fantáziád: kreativitásodnak semmi nem szabad határt, amit megálmodsz, a jégszobrászok megvalósítják!
  3. Nem hagyunk ötletek nélkül: akkor sincs gond, ha nem tudsz dönteni, szakembereink segítenek a hozzád és az eseményhez leginkább passzoló jégszobor kiválasztásában.

Tetszett a cikkünk? Kérjük oszd meg másokkal is.