Blog 2/6

Bár minden esküvővel kapcsolatos döntés szerepet játszik a nagy nap kialakításában, van néhány választás, amelyek nagyobb hatást gyakorolnak az eseményre, mint mások. Melyik az egyik legnagyobb döntés?

A helyszín kiválasztása. Hogy segítsünk eligazodni a helyszín kiválasztására vonatkozó rengeteg információban, cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, melyek figyelembe vétele kihagyhatatlan a döntés meghozatala előtt.


Bár az esküvő a Te nagy napod, azonban érdemes a koszorúslányaidra is figyelmet fordítani. Néhány ötlettel segítünk neked abban, hogyan tudod felejthetetlenné tenni számukra is esküvődet.

Általában a koszorúslányok szoros kapcsolatban állnak a menyasszonnyal, hiszen a barátnői, vagy közeli rokonai mindannyian. Miután az esküvő a Te napod, ezért úgy lesz minden, ahogyan Te szeretnéd, de érdemes figyelmet fordítanod a többiekre is, így lesz teljes és örök emlék mindenki számára a lakodalom napja.


A lakodalom az esküvő leginkább várt mozzanata, amikor felszabadultan ünnepel az ifjú házaspár barátaik, rokonaik társaságában. A zene és a tánc összeforr az eseménnyel. Ki szolgáltassa a zenét? DJ?

Az esküvői zenei szolgáltatók között néhány éve megjelentek a DJ-k is. Mai cikkünkben szeretnénk bemutatni tevékenységüket, és hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak a lagzikban.


Káprázatos ünnepségsorozat részese lehet az, aki meghívást kap egy indiai esküvőre. Mi is kíváncsiak voltunk a szertártásokra, hagyományokra, így utánajártunk az ország szokásainak.Helyszín, szolgáltatók, catering, kiegészítők, dekoráció, ruhák és még sorolhatnánk. Ezek minősége nagymértékben befolyásolja, hogy mennyibe kerül az esküvő. Észszerű kereteken belül a nagy nap költségvetése nem kell, hogy az egekbe szökjön. Mutatjuk, hogyan alakulnak a számok, ha okosan csináljátok!


A májusi hónap bővelkedik az ünnepekben, itt volt az anyák napja, nemsokára közeleg a gyereknap, és persze a Pünkösd, mely hagyományosan vallásos esemény. Néhány szokást elevenítünk fel, melyeket Pünkösd napján tartunk. 


Azon párok számára, akik az esküvőn készült fotókat nemcsak azért készíttetik, hogy dokumentálják az eseményt, hanem örök emlékre vágynak, mindenképpen esküvőre szakosodott fotós felkérését javasoljuk. Mutatunk erre 5 jó okot.


A szakavatott kezek által készített jégszobrok csodás díszítőelemei lehetnek esküvőknek, rendezvényeknek, céges összejöveteleknek. A szó szoros értelmében véve ugyan nem igaz, hogy maradandó élményt nyújt egy jégszobor, átvitt értelemben viszont elmondhatjuk: biztos, hogy hosszú ideig emlékezni fognak rá a meghívottak!