Blog 3/6


Sokan visszasírják a járványhelyzet előtti időszakot a rendezvényszervezés terén is: mindaz, amit akkor nehézségnek gondoltak, mára eltörpül az aktuális kihívások mellett. A szervezéssel járó feladatok mellett folyamatosan nyomon kell követni a legújabb rendelkezéseket: Milyen óvintézkedéseket kell betartanunk, ha összejövetelt szervezünk? Milyen feltételeknek kell teljesülnie a kiválasztott helyszínnél, hogy megfeleljen a normáknak? És egyáltalán: hány fő vehet részt egy eseményen?


Nehéz olyan embert találni, aki nem lelkesedik a csokoládéért, ezért a csokiszökőkúttal nagy valószínűséggel minden vendégnek örömet szerez az ifjú pár egy esküvőn, vagy bárki, aki a rendezvényére álmodja meg ezt a különleges kiegészítőt.


A catering hallatán az emberek többségének egy hatalmas parti jut az eszébe, ahol pincérek szervírozzák az előre elkészített ételeket. Lehet azonban kisebb léptékben is gondolkodni. A minőségi vendéglátás fogalmai közé tartozik a catering szolgáltatás is. Habár az angol kifejezés elsősorban tömeges étkeztetést jelent, gyakorlatilag a rendezvényszervezésben ez nem jelent mást, mint egy eseményen történő étel-, italkínálat biztosítása, melyet a helyszínre szállítanak és ott igény szerint felszolgálják azt.


Kétség sem fér hozzá, hogy 2020 a kihívások éve nemcsak az egyének, hanem a cégek számára is a világ minden táján. De van fény az alagút végén, és mindenki várja már 2021-et, ennek szellemében szervezhetjük meg a szilveszteri céges partit. Ötleteinket itt olvashatod.


Nem lehet teljes a Nagy Nap a kiegészítők, az apró finomságok nélkül. Mai cikkünkben néhány nélkülözhetetlen kelléket szedtünk össze, hogy neked se menjen ki a fejedből. A kellékek ugyanolyan fontos kiegészítői az esküvőnek, mint a különböző ceremóniák. A kis apróságok nélkül, talán lélektelennek, megtervezetlennek tűnhet az esemény, a meghívottak szívében pedig egy űr tátong majd, aminek okát megmagyarázni sem tudják majd, de érzik, hogy hiányzott valami az esküvőből.A Covid-19 a bolygón élő szinte valamennyi ember életét megnehezítette ebben az évben. A vállalkozásokra is nehéz idők járnak, mégis sokan gondolják úgy, hogy a karácsonyt valamilyen formában meg kell ünnepelniük kollégáikkal együtt.


Általában, amikor a meghívóra gondolunk, többségünknek az esküvő jut rögtön eszébe, pedig más alkalmakkor is lehet és szükséges meghívót küldeni a vendégeknek. Néhány ötlettel szeretnénk segíteni a meghívók kiválasztását, megrendelését mai cikkünkben.