Blog 3/6Az esküvő boldog esemény, amely nemcsak a fiatal pár életének meghatározó része, hanem a szülők, nagyszülők számára is mérföldkő. Az esküvőn a fiatal pár kimutathatja, hogy mennyire hálás szüleiknek a támogatásáért, megköszönhetik, hogy mellettük álltak életük során. 


Az esküvő hangulatát nagyban befolyásolja a megfelelő stílusú zenekar kiválasztása. Természetesen az ifjú pár habitusa, kedvenc zenei stílusa behatárolja a lagziban hallható zenék választását és az előadót is. Cikkünkben a zenekar kiválasztásához adunk néhány jó tanácsot.
Egy ügyes mixer nem csak látványos és finom koktélokkal örvendezteti meg az ifjú párt és a meghívott vendégeket, hanem igazi showt rendezhet, ami felejthetetlenné teheti a lagzit! A koktélok készítése közben a mixer már-már akrobatákat megszégyenítő mutatványokat adhat elő, a poharakba pedig profin elkészített italokat tölthet a látványos koreográfiát követően.  


Minden édesanya álma, hogy gyermekét boldogan láthassa az oltár előtt. Az esküvő egyik legmeghatóbb pillanata, amikor a fiatal jegyespár megköszöni szüleinek a gondoskodást, a szeretetet, ami nélkül nem lennének azok az emberek, akik abban a pillanatban. Egy új szakasz kezdődik az ifjú pár életében, mely az eddig megtett út folytatása. A szülők számára is valami új kezdődik, bár továbbra is ugyanúgy segítik gyermekeiket, mégis kicsit távolabb kerülnek egymástól, más jellegűvé válik kapcsolatuk.


Bár ma kezd újra divatba jönni, korábban fontos része volt az esküvőknek a galambröptetés, amikor az ifjú pár két fehér galambot engedett szabadon - nem véletlen, hogy erre a madárra esett a választás, az ókori Egyiptomban ugyanis a halhatatlanság jelképeként tartották számon, a zsidó hagyományokban az ártatlanságot szimbolizálja, a kereszténységben pedig a szelídség és tisztaság megtestesítőjeként tesznek róla említést. 


Korábbi írásunkban már bemutattuk a babaváró buli szervezésének alapjait, most inkább arról ejtenénk néhány szót, hogy milyen módon kell viselkedni ezen a rendezvényen, ki szervezze meg, a kismama hogyan köszönheti meg a szervezést és a részvételt.