Blog 3/6

Kétség sem fér hozzá, hogy 2020 a kihívások éve nemcsak az egyének, hanem a cégek számára is a világ minden táján. De van fény az alagút végén, és mindenki várja már 2021-et, ennek szellemében szervezhetjük meg a szilveszteri céges partit. Ötleteinket itt olvashatod.


Nem lehet teljes a Nagy Nap a kiegészítők, az apró finomságok nélkül. Mai cikkünkben néhány nélkülözhetetlen kelléket szedtünk össze, hogy neked se menjen ki a fejedből. A kellékek ugyanolyan fontos kiegészítői az esküvőnek, mint a különböző ceremóniák. A kis apróságok nélkül, talán lélektelennek, megtervezetlennek tűnhet az esemény, a meghívottak szívében pedig egy űr tátong majd, aminek okát megmagyarázni sem tudják majd, de érzik, hogy hiányzott valami az esküvőből.A Covid-19 a bolygón élő szinte valamennyi ember életét megnehezítette ebben az évben. A vállalkozásokra is nehéz idők járnak, mégis sokan gondolják úgy, hogy a karácsonyt valamilyen formában meg kell ünnepelniük kollégáikkal együtt.


Általában, amikor a meghívóra gondolunk, többségünknek az esküvő jut rögtön eszébe, pedig más alkalmakkor is lehet és szükséges meghívót küldeni a vendégeknek. Néhány ötlettel szeretnénk segíteni a meghívók kiválasztását, megrendelését mai cikkünkben.
Az esküvő boldog esemény, amely nemcsak a fiatal pár életének meghatározó része, hanem a szülők, nagyszülők számára is mérföldkő. Az esküvőn a fiatal pár kimutathatja, hogy mennyire hálás szüleiknek a támogatásáért, megköszönhetik, hogy mellettük álltak életük során. 


Az esküvő hangulatát nagyban befolyásolja a megfelelő stílusú zenekar kiválasztása. Természetesen az ifjú pár habitusa, kedvenc zenei stílusa behatárolja a lagziban hallható zenék választását és az előadót is. Cikkünkben a zenekar kiválasztásához adunk néhány jó tanácsot.