Esküvői kiegészítőkből szemezgettünk

Nem lehet teljes a Nagy Nap a kiegészítők, az apró finomságok nélkül. Mai cikkünkben néhány nélkülözhetetlen kelléket szedtünk össze, hogy neked se menjen ki a fejedből.

A kellékek ugyanolyan fontos kiegészítői az esküvőnek, mint a különböző ceremóniák. A kis apróságok nélkül, talán lélektelennek, megtervezetlennek tűnhet az esemény, a meghívottak szívében pedig egy űr tátong majd, aminek okát megmagyarázni sem tudják majd, de érzik, hogy hiányzott valami az esküvőből. A személyes jellege egy eseménynek ezektől a kiegészítőktől is nagyban függ. Ezekben is ki tudjátok fejezni önmagatokat, saját stílusotokat. Nézzünk néhány olyan kelléket, mely nem hiányozhat a lakodalomból, de a választéknak köszönhetően az önkifejezésetek része is lehet. 

Asztalszámok

A vendégek számára könnyebb a saját helyük megtalálása, ha az asztalokat számokkal azonosítjuk be. Rengeteg lehetőséged van, hogy egyedi asztalszámot válassz, hiszen nemcsak papírból, hanem fából is készülhetnek ezek a praktikus elemek. A modern technikának hála, már elemmel működő lámpák, pausz papír mögötti LED fények segítségével kis hangulatvilágítást is adhatnak az asztalszámok, sőt láttunk már élő virágos, cserepes növényekkel díszített variációt is. Kreatív vénával megáldott menyasszonyok maguk is elkészíthetik ezeket a kiegészítőket, de rengeteg lehetőség közül választhattok a kisebb-nagyobb dekorcégek kínálatából.

Buborékfújó

Sokunk számára a buborékfújó kedves gyermekkori emlékeket idéz, mégis egyre több esküvőn használják ezeket köszönetajándék gyanánt, vagy a fotózás során.  A hagyományos rizs vagy sziromszórás helyett szintén alkalmazható, látványos és mókás eleme lehet az esküvőnek. A ceremónia után a gyerkőcök pedig imádják ezeket fújkálni. Már tortaformájú buborékfújó is kapható, így illeszkedik az esküvő hangulatához.

Esküvői vállfa

Talán apróság, de az őszi-téli esküvőkön mindenki kabátban érkezik az eseményre és ilyenkor jólesik olyan vállfára helyezni a ruhákat, melyen vidám feliratok, vagy az ifjú pár monogramja található. A "Mosolyogj", "Jó hogy itt vagy" és "Maradj még" feliratú vállfák hatással vannak már az esemény kezdetén a meghívottakra. Kedves gesztus ez, mely megmarad a vendégek emlékezetében és benneteket dícsér, hogy még erre is gondoltatok a nehéz szervezési folyamat közepette.

Ha tetszett a cikkünk, kérjük oszd meg másokkal is.