Dobd fel a lagzit koktélbárral és mixershow-val!

Egy ügyes mixer nem csak látványos és finom koktélokkal örvendezteti meg az ifjú párt és a meghívott vendégeket, hanem igazi showt rendezhet, ami felejthetetlenné teheti a lagzit! A koktélok készítése közben a mixer már-már akrobatákat megszégyenítő mutatványokat adhat elő, a poharakba pedig profin elkészített italokat tölthet a látványos koreográfiát követően.  

Az esküvők hagyományos italkínálatának része a sör, a bor, a pezsgő és a rövid italok, ezek után igazi színfoltja lehet a bulitoknak a megszokottól eltérő koktélkínálat! Semmi kétség nem fér hozzá, a nagykorú vendégek szívesen rendelnek majd a mixerektől, de persze a kisebbeknek sem kell lemondaniuk a finomságokról, hiszen az alkoholmentes koktélok kínálata is igazán színes. A kreatív mixerek akár a ti esküvőtökre is összeállíthatnak egy egyedi koktélt, amit minden vendégnek "kötelező" megkóstolni!

A siker garantált!

A profi mixerek általában látványos mixer showt is kínálnak a szolgáltatásaik között, ennek keretében a magasba repülnek és pörögnek az üvegek, a végeredmény pedig sok-sok színes koktél. Az úgynevezett mobil koktélbárok arra specializálódtak, hogy rendezvényeken fokozzák a jó kedvet, a legtöbbjük bemutatkozó videót is készített, ezeket érdemes végignéznetek, ha mixer showt álmodtatok a lagzitokra, így egyértelműen körvonalazódhat, melyik csapat áll legközelebb az ízlésetekhez.

Csak rajtatok áll, hogy néhány órára vagy egész estére kéritek-e fel a mixereket a koktélvarázslásra, a szolgáltatás ára nyilván az időtartamtól is függ. Az sem mindegy, hány mixert szeretnétek hívni - nagyobb vendégsereg esetén érdemes többet is felkérni, hiszen így senkinek sem kell hosszan várnia az italára, és minél többen vannak a mixerek, annál hangulatosabb showt kerekíthetnek!

Mikor mit?

Egy nyári esküvőn kifejezetten jól eshet egy frissítő koktél (például egy jeges-mentolos Mojito), a ceremóniát követően, az ünnepi vacsora elfogyasztása előtt pedig szívesen kortyolnak a vendégek egy-egy aperitif jellegű kevert italt. A lakomát követően aztán porondra kerülhetnek az izgalmasabb és testesebb koktélok is, mint amilyen például a Woo Woo, a Long island ice tea vagy a Sex on the beach. A nagy melegben nem csak arra érdemes ügyelni, hogy az alkoholos italok könnyebben a fejünkbe szállhatnak, hanem arra is, hogy a tejszínes-gyümölcspürés verziók romlandóbbak. Ezek helyett válasszuk inkább az úgynevezett long drinkeket vagy a jégbe hűtött rövid koktélokat!

Photo by wu yi on Unsplash

Érdekesnek találtad cikkünket? Oszd meg ismerőseiddel!