Céges rendezvények szabadtéren

A járványnak a rendezvényekre is nagy hatása volt. Visszavonhatatlanul átalakult a munkakörnyezet, és a céges összejövetelek is megváltoztak. A vezetők és szervezők szívesebben hozzák össze a munkatársakat szabadtéren. Tavasztól őszig egyértelműen megélénkül az érdeklődés a szabadtéri rendezvényhelyszínek iránt. Hoztunk pár ötletet, hogy mitől lesz egy ilyen esemény igazán emlékezetes!

Ünneplés, díjátadó, csapatépítés?

A vállalati rendezvények növelik a cég iránti lojalitást, és összehozza a kollégákat. A sablonos események helyett érdemes emlékezetes programokkal és igazi élményekkel megtölteni ezt a napot. Minden alkalom egy jó lehetőség, hogy formabontó összejövetelt szervezz! 

Válassz a céljaidnak megfelelő helyszínt, és törekedj arra, hogy a junior és senior kollégák is jól érezzék magukat. Milyen a csapat összetétele? Szeretik az aktív programokat, szívesen mozognak vagy inkább passzívak? Fontos, hogy a lehető legtöbben részt vegyenek a csapatépítésen, de nem szabad, hogy kötelező programnak érezzék azt.

Irány a friss levegő!

Használjátok ki a jó időt, és irány a szabadba! Bár kétségkívül nincs jobb egy kellemes napon a szabad ég alatt együtt tölteni az időt, de az időjárás itt sajnos rizikófaktor. Esőnapra mindenképp számítanod kell, mindig legyen B terved! Azért nem érdemes túl aggódni a szervezést, egy kis rugalmassággal és lazasággal végül minden jól alakulhat egy rosszabb napon is! Itthon számos rendezvényközpont és szálloda vár titeket csodás zöld kertekkel, eső esetén pedig könnyebb lesz rögtönözni.

De mi legyen a program?

Játék! Bár a munkatársaid már nem gyerekek, egy jópofa, kortalan játék mindenkit jókedvre derít! Egy jól megválasztott program nem csak szórakoztat, de erősítheti a bizalmat és fejlesztheti a kommunikációt, együttműködést is. A kilépés a komfortzónából, a sikerélmények segítenek a kollégák új arcát megismerni és ösztönző hatással lehet a munkájukra is. 

 Szabadtéri rendezvény ötletek

A szervezésnek csak az anyagi keret szab határt! Nyugis vagy extrém program? Íme néhány ötlet vegyesen:

  • Szervezett városlátogatás
  • Kincskeresés a városban, “szabadulószoba” szabadtéri változatban
  • Közös festés, graffitizés
  • Fából autó, tutaj építés és versenyeztetés
  • Emberi csocsó
  • Rafting
  • Paintball
  • Sárkányhajózás
  • Gokartozás

Természetesen a catering része is illeszkedjen a szabadtéri rendezvényhez: a piknik kosarak, a bográcsozás, szalonnasütés, vagy grillezés elengedhetetlen részei a napnak! 

Kíváncsi vagy a legnépszerűbb helyszínekre és a részletes programajánlatokra? A Rendezvény Mesterek csapata készséggel segít összehozni a következő céges bulitokat! Bízd ránk a  szervezés és lebonyolítás terhét, neked csak jól kell érezni magadat!