Céges családi nap

Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel, hogy nem csak a munkavállalókkal, de azok családjával is érdemes szorosabb jó viszonyt fenntartani. A családbarát munkahelyek nagyon népszerűek, egyre több alkalmazottnak fontos ez a szemléletmód is.  Mitől lesz felejthetetlen egy céges családi nap?  Hoztunk pár tippet egy gyerekbarát, vidám esemény megszervezéséhez! 

A helyszín

Ezeken a rendezvényeken fokozottan fontos a gyermekbarát helyszín. A résztvevők életkora bizonyára elég vegyes lesz, ezért gondolni kell kicsikre-nagyokra.  Kerüld a balesetveszélyes helyszíneket, ez az alkalom nem kell, hogy az extrém sportok tárháza legyen!  Nem árt, ha akadálymentesített, babakocsival is megközelíthető az esemény. 

Minden szükséges információt küldj el előre a résztvevőknek a helyszínről (megközelítés, parkolás, sajátosságok, irányító táblák), gondoskodj a karszalagokról  ha szükséges és beszéld le a céges buszt, ha nehezen megközelíthető a rendezvény helyszíne.

Vendéglátás

Érdeklődj a speciális igényekről, az ételallergiás vagy vega/vegán résztvevőknek mindig jól esik, ha külön gondolnak rájuk is! A gyermekek számára készülj klasszikus, jól bevált ételekkel. A rántott dínó és rántott sajt, sültkrumpli, bolognai spagetti mindig népszerű az ilyen rendezvényeken. Ha egy kis mókát is csempésznél az étkezésbe, a zöld ketchup, mosolygós burgonya, forma szendvicsek vidám hangulatot visznek az eseményedbe.  Desszertnek nem lehet mellélőni egy csokiszökőkúttal! A családi rendezvényeken természetesen nem tilos az alkoholfogyasztás de nagy hangsúlyt kap a széles alkoholmentes kínálat (pl.  limonádé, shake, alk.mentes koktél). 

Programok

Válassz olyan helyszínt, amely minden korosztály szórakoztatására alkalmas és a felnőttek is jól érezhetik magukat.  Egy jó animátor teljes mértékben leveszi a terhet a válladról, ha gyerekekről van szó: pontosan tudja, hogy az adott életkorban milyen programok kötik le őket és levezényli a játékokat is. A kézműves foglalkozások, a csillámtetoválás és az arcfestés is népszerű a céges családi rendezvények.  További szórakoztató ötletekért és megrendelhető szolgáltatásokért keresd fel a JátékMesterek oldalát!

Mindezeken felül előadókat is hívhatsz, közös programokkal is szórakoztathatod a résztvevőket pl.  bingó, tombola, szülő-gyerek vetélkedők.

Szabadtéri rendezvény

Egy céges családi rendezvényre szuper szabadtéri helyszínek vannak, ráadásul ezek kivétel nélkül napközben zajlanak.  Bármennyire is igyekszel a lehető legjobb időpontot kiválasztani, az eső minden évszakban közbeszólhat. Az esemény előtt csak 1-2 nappal lehet látni, hogy a program megtartható-e egy kis leleményességgel, vagy törölni kell.  Mindig legyen B terved, amiről előre tájékoztatod a résztvevőket is!  Legyen opció a sátor bérlése, vagy a helyszín-, esetleg időpont változás.

Ahány család…

… annyi szokás!  Egy kis odafigyeléssel szinte mindenkinek a kedvében járhatsz!  Gondolj a délutáni alvásidőre a műsor/program kialakításánál és az ebéd is hosszabb ideig tartson, ne csak egy óra hosszáig!  Végül ne felejtsd el megköszönni a részvételt egy kis meglepetés csomaggal, egyedi céges promóciós ajándékokkal kicsiknek-nagyoknak!

Ha egyedül nem megy…

Jól tudjuk, hogy a céges családi nap szervezésével rengeteg a teendő, erre gyakran nem marad ideje a kijelölt szervezőknek. A RendezvényMesterek csapatának küldetése, hogy a céges rendezvények szervezésének és lebonyolításának terhét levegye az ügyfelei válláról.  Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően gyors, precíz és minőségi munkát vállalunk, az egyedi igények megvalósításával.  Keress minket bizalommal, ha segítségre van szükséged rendezvényed megszervezésében!