Boldogság földön, vízen, levegőben - Mindent az esküvői járművekről!

Az esküvő egyik leglátványosabb momentuma, amikor befutnak az ünnepeltek, azaz az ifjú pár. Ma már igazán különleges járműveken is érkezhet a menyasszony és a vőlegény, de persze annak sem kell egyhangúságtól tartania, aki az autót választja, hiszen ezen a téren is igazán színes a kínálat!

Az esküvői jármű kiválasztására nem csak azért érdemes gondot fordítani, hogy lenyűgözzük a vendégeket, hanem azért is, hogy látványos fotók készülhessenek. Segít a jó választásban, ha végiggondoljuk, hogy illik-e a kiszemelt jármű a lagzi stílusához, az esküvő helyszínéhez és nem utolsó sorban a pár személyiségéhez.

Négy keréken

Ma már sok autókölcsönzőnél része a kínálatnak a kifejezetten esküvői autó: valamilyen luxus modell, limuzin vagy épp veterán autó. Ha ezek közül választunk, biztosak lehetünk benne, hogy sok kíváncsi szempár szegeződik majd ránk, nem csak a lagzi helyszínén, hanem útközben is!

Ha illik az esküvőhöz, akár hintóval is érkezhetnek a szerelmesek, ennél romantikusabb belépőt talán el sem tudunk képzelni! Sokan talán nem is gondolják, pedig adódik lehetőség arra is, hogy gyönyörű, korhű kocsikat kölcsönözzenek, vagy hogy egy-egy nemesi vagy királyi család lovaskocsijának tökéletes másolatán érkezzenek.

Ha az esküvő és a lagzi helyszíne között nagyobb távolságot kellene megtennie a násznépnek, sokak megkönnyebbülésére akár partybuszt is rendelhetünk - ezzel egyszerre több embert lehet szállítani, és ami nagyon fontos: nem kell attól tartani, hogy a meghívottak közül valaki ittasan ül a volán mögé. Függetlenül attól, hogy milyen járműre esik az ifjú pár választása, érdemes felkínálni a vendégeknek a sofőrszolgálat igénybe vételét, így felhőtlenül ünnepelhetnek, mégis a saját autójukkal térhetnek haza.

Két keréken

Azok a párok, akik vagányabb bevonulásra vágynak, akár motoros felvezetést is kérhetnek az esküvői menet élére, ami nem csak az újdonsült házasoknak jelent nagy élményt, hanem a násznépnek is! 

Levegőben

Aki látványos és emlékezetes érkezésre vágyik, akár helikopterrel is repülhet, már ha a lagzi helyszíne lehetővé teszi a leszállást. Aki ezt az opciót választja, a szó szoros értelmében a fellegekben járhat a nagy napon!

Hullámok hátán

Egy vízparti lagzi-helyszínre akár motorcsónakkal is érkezhet a menyasszony és a vőlegény, ez kiváló választás azoknak, akik szeretnék kicsit felkavarni az átlagos esküvők "állóvizét".

Érdekesnek találtad cikkünket? Oszd meg ismerőseiddel!