Halloween party? Miért ne!

Tök jó ötlet, tele szellemes megoldásokkal. Ma már itthon is egyre nagyobb teret hódít a Halloween ünneplése, ami nem csak a gyerekek kiváltsága: kicsiknek és nagyoknak is szervezhetünk Halloween partyt, a végeredmény biztos, hogy "rémisztően jó" lesz.

Ha nem szeretnénk az apró részletekkel foglalkozni - márpedig e-nélkül nehéz lesz mindent tökéletesen alakítani! -, hívjunk segítségül olyan rendezvényszervezőket, akik ebben a műfajban is otthon vannak! Íme néhány tipp azoktól, akik jól tudják, mi a sikeres rendezvények titka!

A Halloween partyk két legfőbb színe a sötét éjszakát szimbolizáló fekete és a tökből faragott rémisztő fejek narancssárgája. Azon tehát senkinek nem kell törnie a fejét, hogy milyen színek domináljanak a bulin, hiszen ez adott. A többi azonban a kreativitásunkra és a fantáziánkra van bízva, így igazán egyedi megoldások születhetnek!

Félelmetesen jó lufidekoráció

A klasszikus formájú narancssárga és fekete léggömbök is feldobhatják a helyszínt, de a büféasztalra kerülhetnek témába vágó lufikreációk is - jól mutathat például az is, ha az egyszerű fehér lufira feketével rajzolunk, kísértetté vagy halálfejjé alakítva a lufit. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt, az ügyes szakemberek akár pókot vagy denevért is készíthetnek a léggömbökből, amik igazán témába vágnak!

Zene füleinknek

Ha azt szeretnénk, hogy a zenei aláfestés is az alkalomhoz illő legyen, szánjunk időt a keresgélésre, és böngésszük a nagy videomegosztó-portált, ahol számos Halloween partyra való válogatást találhatunk. Ha nem szeretnénk a véletlenre bízni az összejövetel hangulatát, hívjuk segítségül a rendezvényszervezőket, akik pontosan tudják, mi kell a vendégeknek ahhoz, hogy jól érezzék magukat!

Halloween party szellemes ötletekkel

Haláli ételek

A Halloween tökéletes alkalmat szolgáltathat arra, hogy a konyhában is kibontakoztassuk a kreativitásunkat. Igazán mutatós ételeket készíthetünk anélkül, hogy hatalmas kiadásokba vernénk magunkat. Különösen jó hír ez azoknak, akik szeretnek hosszan bíbelődni a tálalással, hiszen egy kis kézügyességgel nagyon mutatós svédasztalt állíthatunk össze! 

Felejthetetlen élmények

Ahhoz, hogy a vendégek - legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről - igazán jól érezzék magukat, gondoskodnunk kell a szórakoztatásukról is. Persze, spontán is jól sikerülhet a buli, ezt azonban senki sem garantálhatja előre, így jobb biztosra menni, és jól képzett animátort segítségül hívni. Tévedés azt gondolni, hogy az animátor csak gyerekprogramokra való! A felnőttek ugyanúgy jól érezhetik magukat például egy Halloween-i kincsvadászaton vagy közös tökfaragáson! Ami mindenképp hozzájárul ahhoz, hogy a hangulat a kezdetektől fogva jó legyen, az az, ha jelmezes bulit rendezünk - Halloween alkalmából biztos, hogy rémisztően jó maskarákkal találkozhatunk!

Tök lámpások Halloweenra

Hasznosnak találtad cikkünket? Kérjük oszd meg másokkal is.