Esküvőszervezés árak

Díjak, információk, tudnivalók

Ha esküvőszervezés, akkor nálunk kétféle megoldásban gondolkodhattok. Az egyik az esküvőszervezés és teljes körű lebonyolítás, amely során minden terhet leveszünk a vállatokról a nagy nap előtt. Szolgáltatásunkba igény szerint ceremóniamester is tartozik, aki az esküvőtökön azért dolgozik, hogy minél
gördülékenyebben menjen minden a nagy napon. 

Szándékosan nem használjuk a csomag kifejezést, amikor esküvőről beszélünk, hiszen mi nem csomagban, hanem rendezvényszervezésben gondolkodunk. Valamit félig megszervezni – ennek nem látjuk értelmét, mi a komplett lebonyolításban hiszünk. 

Esküvőszervezés és lebonyolítás - 300 ezer forinttól

Ajánlatkérés

 • Korlátlan számú találkozó* 
  Mi nem számolunk fel külön díjat, ha találkozunk, mert valamit még tisztázni szeretnétek. Inkább találkozzunk többször, hogy minden rendben legyen, senkiben se maradjon kérdés. 
 • Helyszínajánlatok készítése 
  Rengeteg különböző típusú helyszínnel állunk kapcsolatban. Ha beszélünk veletek néhány percet az elképzeléseitekről, tudni fogjuk, mit kerestek, ehhez ajánlunk majd több lehetőséget. 
 • Korlátlan helyszínbejárás, foglalás*
  Az első bejárás alkalmával általában maximum három helyszínt nézünk meg. Ha kiválasztjátok a megfelelőt, mi intézzük a foglalást. A már kiválasztott helyszínt legalább egyszer, de akár többször is szükséges lehet megtekinteni, hogy lássuk, felmérjük együtt veletek, illetve a szolgáltatókkal. Ha úgy érzitek, ennél is többször van rá szükség, és szeretnétek, akkor veletek tartunk. 
 • Folyamatos tanácsadás
  Mit vegyen fel a vőlegény? Hova üljenek a rokonok? Mi a bevonulás sorrendje? Mi legyen a köszönetajándék? Nemcsak a szervezési kérdésekben számíthatsz ránk, hanem minden másban is, ami kapcsolódik az esküvőtökhöz. Kérdezz bátran!
 • Hivatalba történő bejelentés 
  Ha szeretnétek, ezt a terhet is levesszük a vállatokról: mi pontosan tudjuk, kit kell keresni, kivel kell megbeszélni a polgári szertartás részleteit. Kihelyezett vagy hivatali? Döntsétek el, mi pedig intézzük a továbbiakat!
 • Szolgáltatók ajánlása, szerződéskötések 
  A jó szolgáltatók megtalálása egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen a párnak tapasztalat nélkül kell kiválasztania a legszimpatikusabb szakembert minden feladatra. Mi minden munkafolyamatra olyan szolgáltatót ajánlunk, akikkel több éve dolgozunk együtt, akik profik, megbízhatóak és a saját lagzinkra is elhívnánk őket. A szerződéskötéseket, foglalásokat ránk bízhatjátok, természetesen a veletek való egyeztetés után intézünk minden papírt.
 • Pár által hozott szolgáltatókkal történő együttműködés korlátlanul
  Ha nem az általunk ajánlott szolgáltatóval dolgozunk együtt, az sem jelent semmilyen problémát. Az általatok hozott szakemberekkel ugyanúgy működünk együtt, mint a saját kollégáinkkal. Ez bevett gyakorlat, de könnyen lehet, hogy már találkoztunk is velük korábban.
 • Költségvetés készítése
  Minden kiadásra gondolunk, így el tudjuk készíteni az esküvő pontos költségvetését, hogy ne érjen meglepetés benneteket a számokat látva.
 • Fizetések ütemezése
  Előleg, foglaló, a helyszínen történő fizetés? Megvan ennek a protokollja, és megvannak a kínos percek, amikor a szolgáltatónak fizetnek a párok. Ezzel nektek nem kell foglalkoznotok, vállaljuk ennek lebonyolítását is. 
 • Forgatókönyv készítése
  Mikor érkezzen a menyasszonyi kocsi? Hánykor kezdődjön a vacsora, a játék, a menyasszonytánc? Mikor hozzák be a tortát? Olyan kérdések, amikre egy esküvő előtt a pár nem feltétlenül gondolt még soha. Hogy az esküvőnek legyen egy ütemterve, hogy rögzítve legyenek a fontos időpontok, forgatókönyvet készítünk a nagy napra. Ezt természetesen valamennyi szolgáltató megkapja tőlünk.
 • Esküvőszervező a nagy napon
  Természetesen az esküvő napján is ott vagyunk, hogy véletlenül se csússzon hiba a forgatókönyvbe. 

Biztosítjuk a ceremóniamestert is! 

Csapatunkat ceremóniamester is erősíti. Ha szükségetek van valóban profi szakemberre, aki kezében tartja az esküvőtöket, irányítja a szolgáltatókat, kapcsolatot tart a násznéppel, és gondoskodik róla, hogy ez a nap csak rólatok szóljon, akkor állunk rendelkezésetekre. 

Az esküvőszervezés + ceremóniamester díja 450 ezer forinttól kezdődik. 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat! 

____

Nem esküvő, hanem Céges vagy Családi rendezvény? 

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, kérjetek egyedi ajánlatot.

 

* Az észszerűség határain belül