Céges rendezvények

Céges rendezvények

Jó hangulatban a munkahelyen is.

A céges rendezvények tulajdonképpen átmenetet képeznek az ünnepek és a munkával töltött napok között, hiszen azokkal a kollégákkal és/vagy ügyfelekkel együtt veszünk részt egy különleges programon, akikkel a hétköznapokon a munkakapcsolat köt össze.

Egy céges eseménynek igazán nagy tétje van, hiszen fontos benyomást szereznek a résztvevők, így kár lenne elszalasztani a lehetőséget arra, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a dolgozókat, illetve a meglévő és leendő klienseket. 

Tévedés azt gondolni, hogy a sikeres céges rendezvényhez elég pár telefont elintézni, megírni néhány e-mailt és a többi megy, mint a karikacsapás.

Az első, és tulajdonképpen az egyik legfontosabb lépés a rendezvénnyel kapcsolatos alapvető kérdések megválaszolása, hiszen ezeket látva máris körvonalazódik, milyen irányban érdemes elindulni.

A legtöbben vagy elmulasztják a kérdések átgondolását, vagy elkerüli a figyelmüket néhány apró, mégis meghatározó részlet.

A jó hír az, hogy gyakorlott rendezvényszervezőként nálunk ilyen nem fordulhat elő. Azon túl, hogy átbeszéljük, milyen jellegű rendezvényt szeretnél, szem előtt tartjuk, hogy mi a céges eseményed legfőbb célja, és nem utolsó sorban meghallgatjuk azt is, vannak-e különleges elképzeléseid a rendezvénnyel kapcsolatban. Ha igen, mi örömmel segítünk a megvalósításban, de akkor is számíthatsz ránk, ha híján vagy az ötleteknek.

Miért van szükség céges rendezvényekre?

Ezt a kérdést legtöbbször azok a munkatársak teszik fel, akiknek már többször is kijutott a balul elsült, unalmas és rosszul szervezett eseményekből. Lássuk be, ezek senkit sem hoznak lázba, és érthető, hogy kikívánkozik belőlük ez a kérdés.

Érdekes, hogy azok, akik profin szervezett, kreatív és szórakoztató eseményeken vettek részt, sosem méltatlankodnak a munkahelyi események közeledtével, sőt, legtöbbször kíváncsian várják, hogy ezúttal milyen kalandban lesz részük.

Hogy érzékletes példát hozzunk, gondolj a cégedre úgy, mint egy autóra, a munkatársaidra és az ügyfeleidre úgy, mint az autó motorjára, a céges rendezvényre pedig úgy, mint az üzemanyagra. Bizony, mi azt gondoljuk, hogy a jól eltalált "üzemanyag" segít, hogy felpörgesd a motort, és kihozd az autódból a legtöbbet!

Ahhoz azonban, hogy megtaláld a te kocsidhoz leginkább passzoló üzemanyagot, tudnod kell, hogy pontosan mire is van szüksége. Nem elég begurulni az első benzinkútra és teletölteni a tankot - időt kell fordítani arra, hogy a legtökéletesebb összetételű üzemanyag kerülhessen a járgányodba, mi pedig azért vagyunk, hogy együttes erővel megalkossuk a számotokra legjobbat.

Te kitalálod, mi megvalósítjuk!

A céges rendezvényeknek három nagy csoportját különböztethetjük meg, s attól függően, hogy kinek szól a rendezvényed, a célkitűzések is mások. Amikor a munkatársak vesznek részt az eseményen, a lényeg legtöbbször az, hogy jobban megismerjék egymást, közelebb kerüljenek egymáshoz és összecsiszolódjanak a kollégák.

Amikor a partnereidnek szeretnél egy rendezvénnyel kedveskedni, a legfőbb cél az, hogy megmutasd a céged erősségeit. Tökéletes alkalom ez arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat a már meglévő ügyfelekkel, illetve hogy új partnereket nyerj meg magadnak. Szép számmal akadnak olyan céges rendezvények is, amelyek a nagyközönség előtt nyitottak, lehetőséget adva arra, hogy mások is megismerjék a termékeidet, szolgáltatásaidat. Ilyenkor különösen fontos, hogy a sablonostól eltérő, kreatív megoldásokat válassz, így a céged garantáltan nem merül a feledés homályába.

Mindegy, hogy a rendezvényed kihez szól, tőlünk minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a résztvevők alig várják a következő alkalmat! Ne feledd, ránk akkor is számíthatsz!

Ajánlatkérés