Céges rendezvények

Céges rendezvények

Céges buli, és ami mögötte van

A céges rendezvények egy vállalat életében szinte kötelező elemként vannak jelen.

Hogy ezek jól sikerüljenek, és a kollégák szívesen készüljenek rájuk, érdemes szakemberre bízni a szervezést.

céges rendezvény mindenkinek jár

Nem a munka utáni, jól megérdemelt kora esti sörözésnél gondoljuk, hogy szükségetek lehet szakemberre egy céges rendezvény megszervezésekor. Azt azonban állítjuk, hogy a komolyabb, sok kolléga vagy éppen üzleti partner részvételével zajló eseményeket érdemes profikra bízni.

Sok ügyfelünktől hallottuk már vissza, hogy mielőtt velünk találkoztak volna, a céges rendezvény a „kötelező rossz bulit” jelentette a vállalkozás életében. Jellemző, hogy a főnökség megbíz valakit a HR-osztályról: szervezze meg az eseményt, gondoskodjon a helyszínről, ételről, italról, esetleg zenéről is. Egy ilyen kollégának azonban a napi feladatai mellett nincs ideje arra, hogy még ezzel is foglalkozzon. A vége mi is lehetne más? Unalmas parti, amit vagy senki, vagy csak igen kevesen élveznek.

Téved, aki azt gondolja, hogy a sikeres céges rendezvény néhány telefonnal és e-maillel könnyedén megszervezhető. Éppen ezért jellemző általánosan a magyar munkavállalókra, hogy balul sikerült, rosszul szervezett munkahelyi eseményekre járnak. Pedig egy ilyen alkalom tényleg elengedhetetlen egy vállalat életében: fontos benyomást szereznek a vezetőségről és egymásról a résztvevők. Kár elszalasztani a lehetőséget arra, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a dolgozókat. Ebben kínálunk mi segítséget: a Rendezvénymesterek csapata hosszú évek rutinjával segíti az ilyesfajta megmozdulásokat.

Céges rendezvényszervezés: mi a te dolgod?

Tulajdonképpen semmi. Na, jó, azért ennél valamivel több. Ha már megtaláltál bennünket, akkor jó úton jársz. Ezután csak annyit kérünk tőled, válaszold meg magadban a rendezvénnyel kapcsolatos alapvető kérdéseket. Hányan lesztek, milyen jellegű eseményt szeretnél, milyen zenére vágytok? Szakembereink természetesen végig veszik majd ezeket a kérdéseket, hogy aztán eldönthessétek, hogyan tovább. Mi azonban nemcsak azt beszéljük át, milyen jellegű programot szeretnél, szem előtt tartjuk azt is, hogy mi a céges eseményed legfőbb célja. Természetesen meghallgatjuk, vannak-e különleges elképzeléseid. Ha igen, mi örömmel segítünk a megvalósításban, de akkor is számíthatsz ránk, ha nincs semmi ötleted.

A céges rendezvényeknek három nagy csoportját különböztethetjük meg. Attól függően, hogy kinek szól az esemény, a célkitűzések is mások.

Amikor a munkatársak vesznek részt ezeken, a lényeg legtöbbször az, hogy jobban megismerjék egymást, és összecsiszolódjanak. Erre legjobb alkalom egy csapatépítő, amikor vicces feladatokkal, kirándulással, egyéb lehetőségekkel kerülhetnek közelebb egymáshoz az emberek. Ide sorolható a karácsonyi buli, vagy éppen a cégek évfordulós rendezvényei is.

Előfordul, hogy a partnereidet szeretnéd egy fogadással lenyűgözni. Ilyenkor a legfőbb cél az, hogy megmutasd a céged erősségeit. Tökéletes alkalom arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat a már meglévő ügyfelekkel, illetve hogy új partnereket nyerj meg magadnak.

Szép számmal akadnak olyan munkahelyi rendezvények is, amelyek a nagyközönség előtt nyitottak, lehetőséget adva arra, hogy mások is megismerjék a termékeidet, szolgáltatásaidat. Ilyenkor különösen fontos, hogy kreatív megoldásokat válassz, így a céged biztosan nem merül a feledés homályába.

Teljesen mindegy, hogy a rendezvényed melyik típusba sorolható, tőlünk minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a résztvevők jól érezzék magukat.

Készen állsz? Egyedi árajánlatunkért keress fel bennünket, ne feledd, ránk mindig számíthatsz!

Ajánlatkérés