Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Ha közeleg a "Nagy Nap"...

Arról a napról, amikor egybekelsz szíved választottjával, talán már gyerekkorod óta szövögeted az álmokat, ezért különösen fontos, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, és a végén tényleg úgy érezd, sikerült megvalósítani mindazt, amiről olyan rég óta álmodoztál.

Ahhoz, hogy ez így legyen, egyetlen apró részlet sem kerülheti el a szervezők figyelmét, mindent alaposan meg kell tervezni, és semmit nem szabad a véletlenre bízni.

Ez cseppet sem könnyű feladat, a rengeteg idő mellett sok energiát is felemészt, ami lássuk be, nem épp a menyasszonynak és a vőlegénynek való feladat.

Ahhoz, hogy a Ti nagy napotok is mesébe illően sikerüljön, hagyjátok, hogy mi intézzük helyettetek az esküvőszervezéssel járó ügyes-bajos dolgokat! 

Az esküvő és az azt követő ünneplés szervezése során nem csak a minőségre és a barátságos árakra fókuszálunk, hanem a Ti elképzeléseitekre. Miután meghallgattuk, hogy milyennek álmodtátok meg az esküvőtöket, csokorba gyűjtjük az ahhoz leginkább passzoló ajánlatokat, és megosztjuk Veletek a kivitelezéssel kapcsolatos ötleteinket, javaslatainkat. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint kiválasztani a szívetekhez leginkább közel állót! 

Sokan kíváncsiak arra, hogy rendezvényszervezőként hogyan könnyíthetjük meg az esküvő szervezését, ezért most elárulunk néhány kulisszatitkot: a tanácsadás mellett vállaljuk a teljes körű ügyintézést, ami magában foglalja többek között a tökéletes időpont és helyszín kiválasztását. Ha a vendégek között gyerekek is lesznek, gondoskodunk az ő szórakoztatásukról és felügyeletükről, hogy a szüleik is felhőtlenül Veletek örülhessenek, és a kicsik is nagyszerű élményekkel térjenek haza a lagziból. Segítünk a költségvetés kidolgozásában és a legjobb szolgáltatók kiválasztásában, elintézzük helyettetek a megrendeléseket és vállaljuk a kapcsolattartást. Annak érdekében, hogy minden a tervek szerint alakuljon, elkészítjük az esküvőtök forgatókönyvét, aminek megvalósításában is számíthatsz ránk a ceremónia lebonyolítása során. Mellettetek vagyunk, és mindent megteszünk azért, hogy az esküvőtök tökéletes legyen, az ötletelés fázisától kezdve egészen addig, hogy az utolsó vendég is hazaindul a bulitok helyszínéről.  

Az álom valóra válik

Minden általunk szervezett rendezvényre, de az esküvőkre különösen igaz, hogy a megrendelők álma az egyik legfontosabb munkaeszközünk. Az esküvők szervezése rendkívül sokszínű, kreativitást és kommunikációt igénylő, bizalmi munka. Megtiszteltetésnek vesszük és hálásak vagyunk azért, ha egy pár bennünket választ a nagy napjuk megszervezésére. Tapasztalatból tudjuk, hogy nincs két egyforma esküvő: minden pár más és más, sajátos elképzelésekkel és preferenciákkal, amiket mi maximálisan előtérbe helyezünk a szervezés és a kivitelezés során. Ahány pár, annyi új történet és elképzelés kristályosodik ki előttünk, mi pedig azt tekintjük a legfőbb feladatunknak, hogy segítsünk ezeket valóra váltani még akkor is, ha első hallásra talán nehezen kivitelezhetőnek tűnnek. Büszkék vagyunk arra, hogy - többéves szakmai tapasztalatunknak, kreativitásunknak, kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és fiatalos gondolkodásunknak köszönhetően - szinte nem ismerünk lehetetlent az esküvőszervezés terén.

Összetettebb, mint gondolnád

Napjainkban már nem csak a hírességek és az igazán tehetős emberek veszik igénybe az esküvőszervezők segítségét, hiszen egyre többen belátják, hogy ez bizony egy olyan önálló szakma, ami nagy tudást, felkészülést, örömet és türelmet igényel. Kívülről talán egyszerűnek tűnhet egy esküvő megszervezése, a valóságban azonban nem minden rózsaszín. Rajtunk nem fognak ki a menet közben felmerülő problémák és bosszúságok, amiket immár rutinosan és nagy szakértelemmel simítunk el, hogy ne az ifjú párnak kelljen idegeskednie. A bokros teendők mellett szerencsére semmihez sem fogható, igazán boldog pillanatokban is részesülünk, amikor egy minden részletében tökéletes esküvővel örvendeztetjük meg az ifjú párt és azokat, akik jelen lehetnek a nagy napon. 

Tökéletes összhang

Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy az esküvőtök tényleg csak Rólatok szóljon, nagyon fontos, hogy meglegyen közöttünk az összhang. Akkor tudunk igazán a kedvetekben járni, ha megismerjük az ízléseteket és a habitusotokat, illetve ha maximálisan megbíztok bennünk. A mi dolgunk, hogy az ifjú pár lehetőségeihez igazodó költségvetést készítsünk, és annak megfelelően sorakoztassunk fel a lehető legjobb megoldás-javaslatokat, s azokat, amelyekre az ifjú pár igent mond, mielőbb megvalósítsunk.

Ajánlatkérés